"Aanraking en geraakt worden. Dat is de essentie van een sessie bij Mariam."

Mariam Lo-Fo-Wong, intuïtief lichaamsgericht therapeut

Ik ben blij met mijn opleiding tot zorgprofessional aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Een veelzijdige training in holistisch lichaamswerk: masseren vanuit meditatieve aandacht, innerlijke rust en aanwezigheid. Met ruim twintig jaar aan ervaring heb ik me ontwikkeld tot een intuitief lichaamsgericht therapeut die aanwezig is in contact en afgestemd is op je hulpvraag.

Ik nodig je uit om in je eigen tempo je controle los te laten en te ontspannen in je lijf en mind. Ik ben dankbaar dat ik werk mag doen wat dicht bij mijn hart ligt. Mijn stijl is een mix van holistische massage, ademwerk, holistic pulsing, Indiase voetmassage en meditatie. Om je hulpvraag te verhelderen werk ik met sensitieve en lichaamsgerichte vragen. Het zoeken naar de balans in een sessie ervaar ik als uitermate boeiend.

Om inspiratie op te doen en als waardevolle voeding voor mijn therapeutische kwaliteiten volg ik regelmatig bijscholing en supervisie. Ik heb trainingen en masterclasses gevolgd bij Dans de Vijf Ritmes, Body Mind Opleidingen, Holos, School voor Rebalancing en Osho Meditations. Ik ben bekend met opstellingen, reiki, mindfulness en focusing. Verder ben ik moeder van een jongvolwassene en partner van een atletiekman. 

mariam.jpg