Mariam Massage

Praktijk voor massage en therapie Delfgauw (dichtbij Delft)

Zoek je ontspanning in drukke tijden?
In drukke tijden kom je vaak niet toe aan aandacht voor je eigen welzijn. Je merkt dit aan klachten zoals een vol hoofd, negatieve gevoelens of een stijf en gespannen lichaam.
Met een goede massage kun je spierspanning omzetten in diepe ontspanning en ruimte maken voor positieve gevoelens. 

Massagetherapie en Burn-out
Zit je ziek thuis met burn-out klachten zoals vermoeidheid, weinig energie of negatieve gevoelens? Met massagetherapie leer je door aanraking contact te maken met je lichaam. Hierdoor wordt het makkelijker om aandacht te geven aan wat goed voor je is en je grenzen te bewaken. 

Is een massage iets voor mij?

  • Heb je schouder, nek of rugklachten? Heb je door je spierspanning slaapproblemen? Zoek je rust in je hoofd? Onbewust houd je emoties en stress vast in je lijf. Gun jezelf een e om diep te ontspannen. Door het ontvangen van een massage geef je jezelf de ruimte om deze blokkades los te laten.
  • Ben je druk met werk en gezin of het zorgen voor anderen? Vergeet je jezelf? Gun jezelf een massage om op te laden. Voorkom dat je opgebrand raakt en maak ruimte in je agenda voor massagetherapie.
  • Heb je nergens last van? Een goede massage kan een idee zijn om te genieten van aanraking en diepe ontspanning. Gun jezelf deze ervaring!

Wil je een afspraak maken? Ga naar contact

Mariam Massage en Therapie: Praktijk voor Massage en Ontspanning Delfgauw vlakbij Delft, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Zoetermeer, Nootdorp en Den Haag Ypenburg

Uitbreiding praktijk Wajid Den Haag