Mariam Massage

Praktijk voor Massagetherapie Delfgauw (vlakbij Delft)

Massagetherapie en Burn-out

  • Zit je ziek thuis met burn-out klachten zoals flinke vermoeidheid, weinig energie en negatieve gevoelens? Of ben herstellende van een burn-out?
  • Voel je je opgebrand? Ben je overspannen geraakt?
  • Wil je leren om vriendelijk naar de signalen van je lichaam te luisteren?

Denk dan aan massagetherapie. Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie en kan cognitieve inzichten van bijvoorbeeld een psycholoog verdiepen. Om de hulpvraag voor een sessie te verhelderen werkt Mariam met sensitieve en lichaamsgerichte vraagtechnieken zoals Focusing.     

Hoe werkt Massagetherapie?
Massagetherapie werkt vanuit de holistische geneeswijze. De mens te zien als een geheel. Wanneer alles in jou met elkaar samenwerkt, voel je je gezond en kun je de stress van het leven op een soepele manier aan.

Mentale overbelasting uit zich vaak in lichamelijke klachten. Meestal is dit het moment dat je hulp zoekt voor verlichting van je klachten of voor diepe ontspanning. Massagetherapie kan voor deze verlichting zorgen en vooral voor meer lichaamsbewustzijn.

Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie die je uitnodigt om spanningen en gevoelens op fysiek en emotioneel gebied te ervaren. Het hier en nu. Met dit inzicht ben je meer bewust waar je grenzen liggen en leer je er beter mee omgaan.

Wat zijn de kosten?